Üdvözöljük

Ha megfelelően választott PVC ablakot, akkor otthonában jelentősen csökkentheti az energia veszteséget.
A PVC ablakok anyaga 82 ° C hőmérsékletig ellenáll, ami azt jelenti, hogy nem vezet a napsugárzás az ablak minőségének gyengülésehez. A horganyzott acélmerevítés pedig garantálja a nyílászárók stabilitását.

Kiegészitők:

Kiegészitők

Kínálatunkban megtalálhatók a külső és belső dobozos redőnyök. A redőnyökkel nem csak a nyílászáróit óvhatja meg az időjárás vi- szontagságaitól hanem a lakását is védheti a betűző nap melegétől és a hi- degtől. További biztonságot nyújt a kiváncsiskodó szemek elől és így nincs szükség függönyre.

Bővebben

Hasznos tanácsok:

A legfontosabb, hogy a védőfóliát az ablakok és ajtók beépítése után azonnal el kell távolítani. Sokan hibáznak, és nem távolitják el a fóliát, ami problémákhoz vezethet a később eltávolításban, különösen, ha magas a külső hőmérséklet. A fólia arra szolgál, hogy megvédje a profilt a gyártás és a beépítés során, így a beépitést követően azonnal el kell távolítani.

Bővebben

Üveg típusai:

Termo üveg két vagy három rétegü lehet. Ez két vagy több üvegfelület, amelyek között van egy réteg száraz levegő. Az üveg a vastagsága (20 mm­ – 36 mm), például: 4+16+4 mm­-es, ez azt jelenti, hogy a
külső üveglap vastagsága 4 mm, a belső légtér 16 mm és 4 mm­ az üveg.

Bővebben